АНТИ-COVID МЕРКИ

Уважаеми гости,

Ние от Балнеохотел Дианамар стриктно спазваме всички противоепидемични мерки, за да ви осигурим както комфорт, така и спокойствие по време на Вашата семейна почивка!

 

*  На работното си място нашите служители носят предпазни маски и други лични предпазни средства (ръкавици, шлемове) според длъжността, която заемат в хотела.
• Измерва се температурата на всеки служител преди началото на работния ден с безконтактен термометър.
• Всеки служител дезинфекцира ръцете си преди началото на работния ден, а по време на работа, спазва препоръките и правилата за дезинфекция спуснати от Региoналната Здравна Инспекция (РЗИ) и Министерството на Здравеопазването.
• На всички пристигащи гости бива измерена телесната температура с безконтактен термометър, преди настаняване на рецепция.
• За да дезинфекцирате ръцете си безопасно при пристигане, до рецепция сме поставили дезинфектанти за ръце!
• На рецепция сме поставили прозрачни паравани за още по-голяма сигурност при обслужването!
• Ключовете или ключ картите, които ще получите за Вашата стая, са дезинфекцирани от нашите рецепционисти след всяко ползване.
•Увеличена е честотата на почистване и дезинфекция в общите пространства, като особено внимание се обръща на плотовете на рецепция, асансьори и бутони в тях, дръжки на врати, общи тоалетни и дори ключовете на вратите.

*  Приканваме Ви да спазвате необходимата дистанция от 1,5 м, както и да използвате асансьорите сами или с членове на вашето семейство!
• Всеки гост е длъжен да влиза в ресторанта с маска, покриваща носа и устата, която е за еднократна или многократна употреба.
• Всеки гост е задължен при влизане в ресторанта първо да дезинфекцира ръцете си.
• Блок масата е напълно нова и обновена , съобразена с изискванията на Министерството на здравеопазването.
• Гостите не са задължени да носят маска и ръкавици, когато бъдат настанени на подходяща за тях маса.
• Масите в ресторанта се нареждат на минимум 1,5 метра една от друга като на една маса може да бъде настанено едно семейство или до 6 души.

*  Нашите камериерки старателно почистват и дезинфекцират стаите след напускането на гостите и преди пристигането на следващите. Обръща се особено внимание на най-често докосваните повърхности като дръжки на врати, прозорци, контакти, огледала.

*  В медицинския център всички съоръжения внимателно се дезинфекцират и почистват след всеки пациент. Използват се и бактерицидни лампи за дезинфекция в терапевтичните кабинети и всички останали помещения за процедури.

*  Ако почувствате здравословно неразположение, моля уведомете по телефона служител от рецепция. Нашият персонал е обучен как да Ви помогне! В случай, че имате въпрос или нужда от допълнителна информация, моля обърнете се към член на нашия екип. Ние с радост ще Ви окажем пълно съдействие.

 

Пожелаваме Ви приятен престой!

Балнеохотел ДианаМар

град  Павел баня, 6155,
адрес: бул. Освобождение 3
Тел: 0431 541-64 .; 0436 290-02
Mobile: 0893 317860 ; 0885 731117
Email: dianamar@dianamar.eu

Обаждане
Упътване