КОЗМЕТИЧНО СТУДИО

Балнеохотел ДианаМар Павел баня предлага висококачествени на своите гости  козметчни салони. Екипите ни ще се погрижат за вашия перфектен външен вид, добро настроение и самочувствие. Приемливите цени и професионалното обслужване са гарант за добрия ви избор.

Радиочестотен лифтинг / Radio Frequency Lifting

Безболезнена, без стрес и без вреди за тялото терапия .Ефективна терапия с дълготраен ефект .Радиочестотната топлина стимулира дермата да произвежда повече колаген. При увеличаване на колагена бръчките се изпълват,изпълват се и кожата възвръща своята еластичност и блясък.

RF ( Radio Frequency – Радио Честота или още Радиочестотен лифтинг) е високо честотна радио вълна. Когато такава RF вълна проникне през кожата се провокира затопляне на колагеновите нишки в кожната тъкан от 45°С до към 65°С. Колагеновите влакна моментално реагират, като отпуснатата кожа на бръчките се опъва чрез активирането на кожния колаген и постепенно предизвиква клетъчно подмладяване, също така се постига целта за уплътняване и редукция на бръчките. Кожата се заглажда и стяга, възстановява еластичността си, подобрява се кръвообращението, свиват се порите, премахва се акнето.

Радиочестотните вълни имат ефект не само върху кожата, но също така влияят и на подкожната мастна тъкан, така че RF има широко приложение върху лицето и шията за отстраняване на бръчки и стягане, както и върху други части на тялото с цел редуциране на теглото и изглаждане и отсраняване на портокаловата кожа, за възстовяване на тялото след раждане (свиване на коремната област) и така нататък.

  • Процедура: Радиочестотен лифтинг / лице,шия,деколте /  – Времетраене  – 30 мин.     75.00 лв.
  • Процедура: Радиочестотен лифтинг / бедра /                         – Времетраене – 50 мин.     80.00 лв.
  • Процедура: Радиочестотен лифтинг / ръце /                           – Времетраене  – 20 мин.     50.00 лв.
  • Процедура: Радиочестотен лифтинг / корем/                         – Времетраене  – 20 мин.    50.00 лв.

Име Приложение Цена
BEAUTYGEN
активен ген за красотата.
Уникална терапия с "BEAUTYGEN"  дешифрира кода на "гена на младостта" ! Нови активни съставки за подпомагане и обновяване на кожата . 120.00 лв.
HYDRO ACTIVE
за дехидратирана кожа.
Основната цел на HYDRO ACTIVE линията е осигуряване на интензивно овлажняване за всеки тип кожа . Кожата изисква внимателни грижи през лятото, когато неблагоприятните фактори са слънцето и топлината, през зимата - студа и вятъра . Серията HYDRO ACTIVE отговаря на нуждите на различните типове кожа с ниско водно съдържание. Козметичноте продукти надеждно я защитават от вредни външни въздействия , насищат я с влага, подхранват и възстановяват защитният липиден филм за ефективно забавяне на процесите на стареене. 80.00 лв.
TIMELESS
лифтинг терапия за
околоочен контур.
TIMELESS терапия с козметичноте продукти на Д-р Грандел могат да забавят и дори да спрат времето ! TIMELESS линията на Dr. Grandel  предлага изключителна колекция от anti-adin агенти , които ефективно се борят със стареенето на кожата . 40.00 лв.

КАВИТАЦИЯ / CAVITATION
Това е процедура и сугурна терапия на тотално разбиване на мастните клетки в третираните зони с контролирани висококачествени вълни.
Мастните клетки се разпадат и се превръшат в течна субстанция, която се извежда от тялото чрез лимфната система след вакуумна терапия ; отделителна система ; кръвооток.

КАВИТАЦИЯ БЕДРА / CAVITATION THINGHS
Включва: Кавитация на бедрата – Времетраене : 40 мин . и Вакуум масаж бедра – Времетраене : 20 мин ,
Общо времетраене : 60 мин

КАВИТАЦИЯ КОРЕМ /  CAVITATION BELLY
Включва: Кавитация на корем  – Времетраене : 10 мин. и Вакуум масаж на корем – Времетраене : 10 мин.
Общо времетраене : 20 мин.

КАВИТАЦИЯ РЪЦЕ / CAVITATION HANDS
Включва: Кавитация на руце – Времетраене : 10 мин. и Вакуум масаж на ръце – Времетраене : 10 мин.
Общо времетраене : 20 мин.

процедура информация време Цена
Вакуум ролков масаж
Vacuum roller massage
Неинвазивна процедура , която използва постоянен вакуум при постоянен токм за да активира различните кожни тъкани, стимулирайки микроциркулацията . Улеснява елиминирането на токсините и мастните депа.В допълнение увеличената адипозна местна тъкан, намалява и се създава лимфен дренаж. Оформя контура на тялото и намалява мерките . 40 мин. 55.00 лв.
Микродермабразио
Microdermabrasion
Процедура, която се състои в безболезнен контролиран механичен пилинг, който ексфолира външните слоеве на кожата . Мъртвите клетки се отстраняват, което води до ускоряване на физиологичният процес на обновяване на кожата и увеличава продуцирането на колаген и еластин.След тази процедура кожата изглежда по-здрава , по-гладка с равномерен тен. 30 мин. 70.00 лв.
Неинвазивна мезотерапия Дермопорация
Non-invasive mesotherapy - Dermoporation
Дермопорацията се състои във внасяне на специфични активни вечества в най-дълбоките слоеве на кожата с помоща на нискочестотен ток 20 мин. 75.00 лв.

Лазерна епилация

Лазерната епилация е най-иновативният и модерен метод за премахване на нежеланото окосмяване, чрез който може да постигнете ефективни и дълготрайни резултати, видими още след първата процедура. Кожа гладка като коприна, увереност и самочувствие – вече може лесно да имате всичко това. Процедурата е подходяща за всеки фототип кожа, дори и за такава с тен, както и за всеки тип косъм. Безопасна, безболезнена и бърза. Процедурата е приложима целогодишно. Освен с нежеланото окосмяване, лазерната епилация успешно се справя с обърнатите и врастнали косъмчета. Ефективно третира т.н. ягодова кожа, състояние причинено от запушването на космено – мастните фоликули. Без възпаления, травми и обриви – нашият лазер #ElysionPro е изключително нежен и щадящ към кожата.

 

Апаратура застъпена в козметичното студио на 

 БАЛНЕОХОТЕЛ ДИАНАМАР ПАВЕЛ БАНЯ 

Комбинация на неинвазивна мезотерапия /Dermoporation с VMT/ и дълбока кавитация /Cavitation Pro/ с контролирани високочестотни вълни.

Апарат за радиочестотен лифтинг
Апарат за радиочестотен лифтинг в комбинация с инфрачервена светлина. RF честотата концентрира енергия дълбоко в дермата, което допринася за концентрация и регенерация на колагеновите фибри. Терапията е ефективна, безболезнена и с дълготраен резултат.

Апарат за иновативна вакуум терапия
Вакуум терапия с усъвършенствана аксиална турбина вместо рутинно използваната вакуум помпа. Турбината създава непрекъснат вакуум при постоянен поток, което предпазва кожата и тъканите от увреждане. Лимфодренажните движения върху съединителната тъкан водят до разнасяне на отоците, детоксичен ефект и лесно третиране на целулита.

Обаждане
Упътване