СПА в Павел баня

СПА в Балнео хотел Dianamar Павел баня

СПА в Балнео хотел Dianamar Павел баня

Ново в Балнеохотел Dianamar Павел баня: 

В балнеохотел DianaMar Павел баня Ви предлагаме да се насладите на СПА процедурите ни:

– БАСЕЙН С МИНЕРАЛНА ВОДА 36 ГРАДУСА С НАБОР ОТ ХИДРОМАСАЖНИ ЕКСТРИ /водни оръдия, водно огледало, хидромасажни легла, джакузита/
– ЦЕЛОГОДИШЕН ВЪНШЕН БАСЕЙН С МИНЕРАЛНА ВОДА
– ДЕТСКИ БАСЕЙН
– СОЛНА СТАЯ
– ФИНЛАНДСКА САУНА,
– ПАРНА БАНЯ,
– ИНФРАЧЕРВЕНА КАБИНА
– КНАЙП ПЪТЕКА
– ТУРСКА БАНЯ
– ЕГИПЕТСКА БАНЯ
– СОЛАРИУМ
– ЛЕДЕНА КУПА
– КОНТРАСТНО ВЕДРО
– ФИТНЕС
– МУЛТФУНКЦИОНАЛНА СПОРТНА ЗАЛА
Балнеохотел Dianamar Павел баня цениРаботно време на СПА центъра в бланеохотел DianaMar Павел баня – всеки ден от 10:00 до 22:00 часа.

*Хавлии и халати предоставени от хотела се ползват срещу заплащане и се връщат при напускане. Загубен халат или хавлия се заплащат в размер на 30,00лв.

Допълнителни СПА услуги: /с предварителна заявка/

Масажи Терапии Цялостен масаж с вино Антицелулитна терапия Частичен масаж с вино Евъргрийн 60лв. Цялостен масаж с шоколад Шоколадова еуфория Частичен масаж с шоколад Винен елексир 70лв. Цялостен масаж с мед Розова терапия Частичен масаж с мед Оризова терапия Масаж с вулканични камъни Арома терапевтичен масаж Хавайски масаж ГУНА терапия за лице Масаж с бамбук СПА капсула Египетска баня Хамам Лицев масаж Лицев масаж с вино Лицев масаж с шоколад Расул


СПА капсуала в Павел баня

СПА капсуала в Павел баня

Балнео хотел DianaMar Павел баня Ви предлага нововъведение в СПА процедурите с терапевтична и козметична насоченост – Alpha LED Oxy SPA Капсула.

СПА капсулата осигурява кислородотерапия за тяло и за лице, различни видове сауна ефкт,
вибромасаж и терапия с продукти на водещи фирми в бранша, комплектовани в 19 програми.

5 нови СПА програми в балнеохотел Dianamar Павел баня:


Апаратура застъпена в козметичното студио на балнеохотел DianaMar Павел баня:

 

Балнео хотел DianaMar Павел баняDERMO HEALTH Балнеохотел DianaMar Павел баня
Апарат за иновативна вакуум терапия
Вакуум терапия с усъвършенствана аксиална турбина вместо рутинно използваната вакуум помпа. Турбината създава непрекъснат вакуум при постоянен поток, което предпазва кожата и тъканите от увреждане. Лимфодренажните движения върху съединителната тъкан водят до разнасяне на отоците, детоксичен ефект и лесно третиране на целулита.

 

Балнео хотел DianaMar Павел баняBHS 156 Балнеохотел DianaMar Павел баня

Комбинация на неинвазивна мезотерапия /Dermoporation с VMT/ и дълбока кавитация /Cavitation Pro/ с контролирани високочестотни вълни.

 

Балнео хотел DianaMar Павел баняENCO-RF Балнеохотел DianaMar Павел баня
Апарат за радиочестотен лифтинг
Апарат за радиочестотен лифтинг в комбинация с инфрачервена светлина. RF честотата концентрира енергия дълбоко в дермата, което допринася за концентрация и регенерация на колагеновите фибри. Терапията е ефективна, безболезнена и с дълготраен резултат.

 Екзотика от Индонезия


Китайски традиционен масаж

Балнео хотел DianaMar Павел баняМасажът се препоръчва за прочистване на каналите, по които тече жизнената енергия чи в нашия организъм. Той подсилва кръвообращението и обмена на енергия, отпуска схващанията и подобрява подвижността на ставите и мускулите, засилва имунната система. Използва се за облекчаване на болки в гърба и травми на мускули и сухожилия. При масажа се притискат, омачкват и разтриват зони по меридианите. Той не е релаксираща, а строго специфична процедура, често свързана с болка.
Смущенията в енергийната система, получени в резултат на емоционални причини (гняв, тъга, страх) или на външни фактори (вятър, студ, влага, лятна жега), разтройват потока на чи и кръвта и предизвикват заболяване. Китайският традиционен масаж стимулира циркулацията им, повлиява цялостното здравословно състояние на организма.


Балнеохотел DianaMar Павел баня
Всички СПА процедури могат да се ползват и от външни гости – които нощуват в други места за настаняване.