Лечение в Павел баня

DianaMar Павел баня

DianaMar Павел баня

Ново в Балнеохотел Dianamar Павел баня

 

За кратък период от време (2;3;4 дни) специализирани лечебни процедури не се назначават.


В медицинския център на балнеохотел DianaMar Павел баня Ви предлагаме богато разнообразие от лечебни процедури с минерална вода:

 

Цени на услуги в Балнеохотел DianaMar Павел баня

Медицинският център в DianaMar Павел баня извършва лечение и на външни пациенти, които нощуват в други места за настаняване.

DianaMar Павел баня

Медицински център „Авицена-Маркони МДС“ ЕООД
IBAN: BG12 IABG 7095 1000 8108 00
BIC:IABGBGSF
Интернешънъл Асет Банк АД


Текар терапия

С този апарат на пациента се прилага ток с висока честота, който прониква в тъканите почти без разсейване и генерира топлина в избрания регион.

За разлика от нискочестотните токове ТЕКАР прониква през кожата и тъканите без загуба на енергия. По този начин енергията се предава само на желаната тъкан в дълбочина и се превръща в топлина.

Приложение: Апарата се използва за болкоуспокояване, отпускане на мускулите и подобрение на кръвообращението.


Гуна терапия

Гуна-инжекционен колаген представлява терапия с колаген, който възстановява ставния хрущял, сухожилия и лигаменти.

Съществуват 13 вида колагенови ампули, създадени за всеки тип става и анатомична област. Прилага се инжекционно, подкожно, вътрекожно, интрамускуларно, вътреставно в биологично-активни точки, тригерни точки, болезнени точки и уплътнения, стави и белези.

Терапията е подходяща при ставно-мускулни заболявания, неврологични заболявания, артрити или козметични дефекти.

За приложение на Гуна терапията няма възрастови ограничения, подходяща е за всеки човек, тъй като колагенът е най-широко разпространененият протеин в човешкото тяло.


Нова магнитотерапия

Нов ултразвуков стационарен/използващ стабилна методика на въздействие/апарат.При работата му последователно се включват шест ултразвукови трансдюсера като успешно се акцентира на желаното място за повлияване